Producten en diensten van de New Musketeers

Als marketeers: van broodkruimel tot klantreis!
We zetten de klant op de kaart!

De New Musketeers helpen je bij het ontwerpen, verder ontwikkelen, uitvoeren en toetsen van al je marketing en communicatie-activiteiten. Op strategisch, tactisch of operationeel niveau. Anders dan de gemiddelde marketeer, onderzoeken we daarbij hoe we voor jou duurzame relaties kunnen opbouwen en jouw bedrijf of organisatie steviger in de samenleving kunnen inbedden. Als er een sterk gevoelde maatschappelijke ambitie en missie is, dan ligt het voor de hand om eerst een Advies-traject in te gaan met de Musketeers als sociale innovators.

Jouw website, mail of applicatie hosten bij de New Musketeers betekent dat je jouw plannen een gedegen technisch fundament geeft. Onze provider is gecertificeerd op alle belangrijke terreinen, ook als het bijvoorbeeld om zeer privacy-gevoelige applicaties in de zorg gaat. Je krijgt een vast aanspreekpunt. Wil je naar ons verhuizen? Dat kan, en is minder ingewikkeld dan je denkt.

We bouwen en onderhouden websites met WordPress, we zijn daar uiterst bedreven in. Maatwerk en koppelingen doen we in samenwerking met ervaren bureaus die hun sporen hebben verdiend.  We werken alleen aan websites die bij ons worden gehost.

SEO (Search Engine Optimization) betekent dat je jouw website en communicatie zowel technisch als inhoudelijk optimaal laat aansluiten op de zoekvraag van de zoekmachinegebruiker. Zoekmachines ondervinden dan geen technische hinder en “herkennen” dan dat het aanbod past bij de vraag van de zoekmachinegebruiker. Dit leidt uiteindelijk tot hogere conversieratio’s voor je website (het percentage bezoekers dat tot een gewenste actie overgaat).

SEA is Search Engine Advertising. Dat wil zeggen adverteren in zoekmachines zoals Google (“Google Ads”). Ook in sociale media zoals Facebook kun je advertentiecampagnes opzetten (dit heet dan weer Social Media Advertising).  Afhankelijk van doel en doelgroep kan adverteren een zeer waardevolle invulling zijn van je marketing-budget, bijvoorbeeld wanneer je snel een bepaald publiek wilt bereiken. Er zijn ook niet-betaalde alternatieven voor SEA: denk aan social selling en content marketing. We adviseren je graag over de voors en tegens en bij het bepalen van de gewenste communicatie-inzet.

Als je op de kaart wilt staan, is content marketing om vele redenen een mooie keuze.  Je kunt aandacht “kopen” door te adverteren, of “verdienen” door relevante content te bieden aan je doelgroepen. Deze methode wordt aangeduid met “inbound marketing” of “content marketing”. We helpen je met inrichten, met bepalen wat je kunt communiceren, hoe vaak en wat je doelgroepen zijn. Desgewenst kunnen je sociale media met behulp van een online dashboard centraal worden beheerd en gemonitord.

Folders, advertentieteksten, sociale media posts, artikelen, nieuwsbrieven, webteksten, white papers of SEO-teksten: we hebben er ruime ervaring mee.

Fotografie vervult een belangrijke rol in de storytelling en de beleving van de klant. Onze foto’s onderstrepen de eigen stijl in de diverse uitingen per kanaal, brengen een emotionele lading en leggen de verbinding tussen mensen en opdrachtgevers of relaties. Door een beeldbank aan te leggen kan de boodschap in beeld op een consistente manier worden uitgedragen.

Met een animatie kan echt alles duidelijk in beeld worden gebracht, of het nu om de werking van een concreet product gaat, een eerste idee,
een presentatie van een organisatie, een toekomstvisie of de fases in een groot project, alles is mogelijk. Door de grote flexibiliteit die
animatie biedt, kan er ook een geheel eigen stijl worden ontwikkeld die het beste past bij de uitstraling van de organisatie. Zo worden
deze uitingen een centraal onderdeel van de storytelling en branding jouw organisatie.

Logo, huisstijl, een update van je huisstijl of website, banners voor je sociale media: belangrijke toepassingen die meerwaarde hebben in je communicatie. Jouw communicatie wordt authentiek, maar ook mooier, leuker, pakkender en herkenbaarder wanneer tekst door beeld wordt ondersteund.

Volgens usability-expert Jacob Nielsen worden online teksten niet meer gelezen, maar ‘gescand’. Hoe breng je dan al die informatie over die je wilt vertellen of die een potentiële klant moet weten? Illustraties kunnen hier de oplossing brengen: de essentie wordt snel en effectief in beeld gebracht. Soms kan het nodig zijn om een reeks illustraties te maken. Illustraties voorkomen de inzet van stock-foto’s voor sfeerbeelden, handelingen of producten en ondersteunen zo de herkenbaarheid en unieke positionering van jouw bedrijf of organisatie.

In wereld die steeds lastiger wordt om uit te leggen aan buitenstaanders is beeld in feite onmisbaar. Infographics lenen zich uitstekend om technische producten of complexe projecten of processen overzichtelijk te presenteren. Onbegrip en weerstand kan hiermee verkleind worden en het draagvlak voor verandering vergroot.

Authenticiteit is onderscheidend. Logisch. Maar je moet niet telkens hetzelfde voorschotelen. We zoeken naar nieuwe invalshoeken. Zodat we bijdragen aan zakelijk succes maar je wel jezelf kunt blijven. We doen dat met gevoel, intuïtie, verstand en ervaring. We maken nieuwsbrieven die gelezen worden.

Brandfilms, introducties of commercials: met video verenig je tekst, beeld en geluid: in feite een zeer compacte en effectieve versie van jouw verhaal. Het bedrijf, de projecten, de mensen. Video slaat een brug, brengt de verbinding tot stand en wekt vertrouwen. Desgewenst kan met advertenties en sociale media de film bij de juiste doelgroep onder de aandacht worden gebracht.

Filmpjes over projecten en tussenstadia van grote projecten kunnen zeer informatief zijn voor betrokken partijen omdat ze de mensen erachter laten zien, draagvlak kunnen versterken en de gunfactor verhogen.

Drone-vlieger nodig? In ons netwerk zitten toppers en beginners, met licentie!

We beschikken over een van de mooiste stemmen van Nederland. Echt. Jong, energiek en authentiek.

We analyseren klantreizen en bouwen sales funnels en landing pages. We optimaliseren je nieuwsbrief en CRM-systeem met bijvoorbeeld Active Campaign of Hubspot. We gebruiken een dashboard om sociale media te beheren en te monitoren.

Wanneer datagestuurde interne of externe communicatie nodig is, betrekken we gespecialiseerde bureaus en experts in het project. Data scientists, open data experts, controllers met Power BI kennis: ze werken graag met ons samen.

We kunnen unieke content leveren voor narrow casting. We werken samen met partijen die de hardware op locatie verzorgen.

Als procesbegeleiders sociale innovatie: van hart tot hoofd!
We begeleiden, trainen en coachen organisaties die waarde willen toevoegen aan de samenleving.

De New Musketeers helpen je bij het opzetten van nieuwe activiteiten of bijsturen van bestaande activiteiten wanneer je vindt dat jouw organisatie (ook) een maatschappelijke rol te vervullen heeft en een van de problemen in onze samenleving wilt oplossen . Check de pagina Advies om te zien hoe dat proces eruit ziet.

Tekst volgt…

Tekst volgt…

Van alle markten thuis

Voor elke behoefte een oplossing

Betrokken

We geven aandacht aan dat wat aandacht nodig heeft.

Track record

Tientallen jaren ervaring bij honderden klanten en projecten.

Alle disciplines

Geen vraag is te gek, wij hebben er de mensen voor!

Mensgericht

We begrijpen de noodzaak van duurzame veranderingen.

Track record

Bouw aan betekenis, stap-voor-stap

Als je net gestart bent heb je nog geen voorbeeldprojecten, logisch toch? Wat we wel kunnen laten zien is dat we als afzonderlijke specialisten een aanzienlijke track record hebben opgebouwd met kleine en grote projecten. Ook met klanten van naam die iedereen kent.

Websites: > 150
Opdrachtgevers: > 500
Betekenisvol ondernemende klanten: ben jij de eerste?
Maatschappelijk betrokken team: 100%